Telefonai ir jų dizainas: kokį pasirinkti?

Naujo dizaino telefonaiKažkada, dar ne taip ir seniai, telefonai buvo nepakeičiama priemonė, skirta susisiekimui su toliau esančiais žmonėmis. Niekam nerūpėjo jų funkcionalumas ar dizainas – prabanga buvo jį turėti. Keičiantis laikams, vis plėtėsi mobiliųjų telefonų galimybės ir jie tapo įrenginiais, skirtais ne tik skambučiams ar žinutėms, bet ir muzikos klausimui, fotografavimui. Dabar programėlių pagalba telefonais galima sportuoti, stebėti savo dienotvarkę, gaminti maistą, apsipirkti internetu ar net vystyti verslą. Kadangi telefonai tapo tokia neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi, prieš rinkdamiesi naują įrenginį, žmonės atsižvelgia ne tik į jo galingumą ar funkcionalumą – be galo svarbiu tapo ir dizainas. Skirtingi gamintojai daug dirbo, kūrė ir pasirūpino, kad jų telefonai turėtu bruožus, pagal kuriuos jie tapo atpažįstami rinkoje. Kaip dizainą pritaikyti pagal savo poreikius?

Solidus įvaizdis

Žmonės, vertinantys paprastumą ir solidumą, mėgsta aiškias linijas ir klasikines spalvas. Jiems patinka juodų, sidabrinių atspalvių telefonai, kurių dydis puikiai telpa delne. Paprastai tokiems telefonų naudotojams imponuoja ryškūs arba kiek lenkti kampai – svarbu, kad jie netrukdytų naršyti, rašyti žinutes ar laikyti telefoną rankoje skambučių metu. Solidumą renkasi ir įvairios įmonės, kurioms svarbu, kad jų darbuotojai sudarytų gerą įspūdį apie jų kompanijas, prekės ženklus. Kad savo verslą dar labiau išskirtumėte ir darytumėte pastabesniu, telefono dizainą galite paįvairinti išskirtiniais įdėklais ar graviūra ant dangtelių, atspindinčia įmonės stilistiką, brandą. Taip vadinamieji darbiniai telefonai atrodys ne tik solidžiai, bet ir stilingai, išskirs jus iš minios.

Skaityti straipsnį “Telefonai ir jų dizainas: kokį pasirinkti?” »

Kaip gyventi, kol taiso skalbimo mašiną

Sveikintinas sprendimas yra skalbimo mašinų remontas, nes ne kiekvienas žmogus iš tiesų laiku imasi savo namų tvarkymo ir skalbimo mašinos remonto. Kartais sugedusi buitinė technika pas žmones stovi metų metus, o jiems tenka gyventi su pusėtinai veikiančia technika arba išvis tarytum užšaldyta. Tačiau visada galima tiesiog labiau pasistengti ir pradėti tvarkytis bei darbuotis iš peties. Štai skalbimo mašinos gali būti panaudotos protingai ir tikslingai, jeigu bus sutaisytos, jeigu ir vėl galės dirbti bei funkcionuoti tikrai našiai. Tik ko trūksta? Pasiryžimo pagaliau nuvažiuoti pas meistrą, ten palikti savo buitinę techniką ir laukti, kol viskas bus atlikta.

Išgyventi neskalbus

Skalbimo mašinų remontasTačiau yra vienas niuansas. Kol vyksta skalbimo mašinų remontas, jums tenka pagyventi neturint skalbimo mašinos išvis. Žinoma, jeigu ją nuvežėte vos tik šiai nustojus veikti, tai nieko nepralošėte – šiaip ar taip jau neturėjote kuo skalbti. Bet jeigu ją nugabenote tuomet, kai skalbimo momentas dar būdavo įmanomas, tik erzinantis (pvz., kažkuri funkcija neveikdavo, ant žemės pratekėdavo vanduo ar pan.), tai galite ir gailėtis. Juk turėjote nors ir pagedusią, bet dar šiek tiek veikiančią skalbimo mašiną, o dabar neturite jokios… Tačiau nereikia graužtis. Tai tik laikinas nepatogumas, o kol neturite skalbimo mašinos, galite rasti kitų skalbimo alternatyvų.

Skalbti rankomis po truputį

Skaityti straipsnį “Kaip gyventi, kol taiso skalbimo mašiną” »