Sraigtinis kompresorius – privalumai ir panaudojimo sritys

Oro kompresoriai gali skirtis įvairiais rodikliais, pvz., galia, energijos suvartojimu, triukšmo lygiu ir t. t., tačiau paprastai pirmasis žingsnis, renkantis suspausto oro įrangą, yra kompresoriaus tipas. Pramonei paprastai siūlomas stūmoklinis arba sraigtinis kompresorius. Pastarasis vertinamas dėl aukštesnio rezultatyvumo, tylesnio darbo, efektyvesnio energijos taupymo. Sraigtiniai kompresoriai rekomenduojami įmonėms, kur suspausto oro poreikis yra didesnis nei 1000 ltr/min.

Kodėl verta rinktis sraigtinį kompresorių?

Sraigtiniai kompresoriai gali skirtis priklausomai nuo gamintojo, galios ir kitų techninių duomenų. Vis dėlto, kalbant apie šios įrangos privalumus dažniausiai išskiriama galimybė dirbti 24 valandas per parą, užtikrinant nepertraukiamą suspausto oro gamybą, taip pat – technikos ilgaamžiškumas ir lengvas pritaikymas, tylus darbas ir mažesnis elektros energijos sunaudojimas tam pačiam oro kiekiui suspausti.

Sraigtinis kompresoriusRinkdamiesi kompresorių, apsibrėžkite, kurioje srityje jis bus naudojamas. Sraigtiniai kompresoriai paprastai rekomenduojami gamybinėms įmonėms, autoservisams, statybų pramonei. Šis pasirinkimas nėra dažnas kalbant apie namų ūkio ar buities darbus. Rinkdamiesi kompresorių, atsižvelkite į jo gamintoją. Siūlome rinktis rinkoje palankiai vertinamo vardo įrangą, kuri garsėja aukšta kokybe, efektyvumu, nesudėtingu aptarnavimu. Siekdami taupyti, turėtumėte pagalvoti apie ekonominės klasės kompresorius, kurių pradinė kaina yra didesnė, tačiau mažesnės elektros sąnaudos padeda taupyti ateityje.

Kokius aspektus turite apsvarstyti, nusprendę įsigyti sraigtinį kompresorių?

Skaityti straipsnį “Sraigtinis kompresorius – privalumai ir panaudojimo sritys” »